Om Lysningen i hjertet

Mange oplever i dag stress, angst, depression og/eller andre symptomer på mental ubalance. Det er min erfaring, at sådanne ubalancer opstår, når vi mister forbindelsen til os selv og vores sande natur. Derfor er mit højeste ønske at hjælpe dig til at genfinde kontakten til dig selv, din kerne og naturen omkring dig, så du kan leve et liv i større balance.


Naturterapeutisk mindfulness kombinerer naturterapi og mindfulness. Mindfulness handler i sin enkelthed om at komme til stedet i nu’et. Hvis du er fanget i et mylder af tanker, frygt eller bekymringer kan mindfulness hjælpe dig til at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Det hjælper dig til at finde en indre ro, så du kan gå på opdagelse i dig selv og udforske din sande natur.


Jeg ser naturen som min samarbejdspartner og ven. Naturen spiller en væsentlig rolle, i ønsket om at genfinde kontakten sig selv. Naturen og de naturterapeutiske øvelser er med til at støtte op om din refleksionsproces og hjælpe dig til nye erkendelser og indsigter. Vi er natur og derfor kan vi spejle os i naturen og lære meget fra den, hvis vi åbner os for den.

Endvidere er det videnskabeligt bevist, at naturen beroliger nervesystemet, sænker blodtrykket, skærper sanserne og generelt øger vores energi og livskvalitet. Naturen er således også med til at understøtte og styrke de kvaliteter, der ønskes opøvet gennem mindfulness.