Om Sigrid Fay

Billede af Sigrid der smiler med armene over hovedet

Min drøm er at hjælpe dig med at skabe forbindelse til dig selv og naturen. At hjælpe dig til at finde ind til din kerne, tage din kraft hjem og leve det liv du drømmer om. Jeg har selv været på en dyb indre rejse de sidste par år, og har erfaret, hvor meget styrke, kraft og livsglæde jeg har genvundet, ved at turde begive mig ud på rejsen.


Det er min drivkraft. Et dybfølt ønske om, at skabe rammerne for, at andre kan opleve det samme. Vi oplever alle større eller mindre kriser i vores liv og selvom det til tider kan virke håbløst og uden formål, så er der et lærings- og udviklingspotentiale gemt, i den modstand vi møder. Hvis vi arbejder med det, i stedet for imod det, kan vi komme styrket ud, på den anden side. Jeg har fundet tilbage til en vildskab og en kraft der altid har boet i mig, som jeg ellers bevidst og ubevidst havde lagt låg på. Det samfund vi lever i, tillader desværre sjældent at vi skiller os ud, derfor har vi tendens til at tilpasse os. Men når vi alt for længe lægger bånd på os selv, vil vi på et tidspunkt mærke konsekvenserne.

I mange år var jeg tynget af sorg, angst og tvangstanker. Det var som om, et tæppe af ensomhed og tristhed tungt omfavnede mig. Jeg var rodløs, følte ikke helt, at jeg kunne finde min plads i verden. Inde bagved mærkede jeg en livsglæde og en livskraft, men jeg kunne ikke holde fast i den. Jeg vidste ikke hvordan. Det tunge tæppe var blevet så velkendt og trygt, at det var begyndt at føles som det ”ægte” mig. Vendepunktet kom, da jeg blev sygemeldt med stress og fik konstateret OCD. Ønsket om og behovet for forandring, vandt over frygten for at give slip. Jeg tog en beslutning om at tage min kraft tilbage. Lade facaderne falde, slippe alt det, der bremsede mig i at være mig og leve mit liv fra hjertet.


Jeg begyndte at interessere mig mere for selvudvikling, spiritualitet og naturen. Særligt det, at genfinde kontakten til naturen, har været betydningsfuldt for mig. Jeg er blevet opmærksom på, hvor meget healing, inspiration, råd og vejledning vi kan finde her, når vi mærker samhørigheden mellem os og naturen. Min rejse fortsætter og hver dag bliver jeg klogere på mig selv. Jeg oplever langt større balance i mit liv. Jeg har sluppet sorgen og angsten og fundet ind til min kerne, som er fyldt med glæde og livsenergi. Frygt og tvangstanker er blevet erstattet med lys, livsglæde og et mere roligt sind.


Vejen tilbage til os selv, sker ved at skabe forbindelse til vores instinktive, intuitive og vilde selv og det gør vi bedst i og med, den vilde natur.


Min baggrund for at tilbyde naturterapi og mindfulness i naturen er ikke blot mine egne livserfaringer.

  • Earth Medicine Apprenticeship v. Carina Lyall (2022-23)
  • Naturterapeutisk mindfulness instruktør v. Nina Lerche (2020)
  • Shamanistisk grundkursus v. Lisbeth Hansen (2020)
  • Reiki healing 1+2 v. Reikivibe (2019)
  • Sygeplejerske (2017)
  • Bachelor i antropologi (2012)

Den røde tråd gennem mine studier og arbejde har altid været mennesker og menneskers trivsel.

Sigrid sidder med blade i hånden og lukkede øjne
Sigrid forbinder sig til sig selv og jorden